Surron Ultra Bee

Surron Ultra Bee már nem egy elektromos mountain bike, hanem egy igazi terepmotor, egy igazi enduro, elektromos változatban.

Egy enduro fizikai méretei eléggé kötöttek, de ez a Sur-ron ezeket az alap standardeket mind tartja. A képek alapján ugyanis nem is kell magyarázni az Ultra Bee népszerűségét. Igazi terepmotoros élményt ad, paramétereivel pedig felveszi a versenyt a benzines terepmotorokkal.

SÚLY

92 KG

HATÓTÁV

140 KM

NYOMATÉK

440 NM

Surron Ultra Bee elektromos terepmotor fehér
Surron Ultra Bee black edition

A részletek:

Az akkumulátorának 20,5 kg-os össztömege az iparágban vezető, 200 Wh/kg teljesítménysűrűséget ér el.

A Sur-ron Ultra Bee 4. generációs hajtásláncát pedig már egyedileg erre az elektromos terepmotorra tervezték.

Innovatív új erőplatformja precíziós, könnyű kezelhetőséget és egyenletes teljesítményt biztosít, valamint integrálja a Sur-ron kifinomult kipörgésgátló rendszerét, mellyel segít leküzdeni a terepmotorozások során felmerülő és felbukkanó akadályokat.

4 menetmód áll rendelkezésünkre, az ECO, a Sport, a Daily, plusszban ehhez jön a Reverse is.

A motor különlegessége, hogy az ülés alatt helyet találtak és alakítottak ki a töltőnek, így nincs már szükség arra, hogy a nehéz töltőt magunkkal vigyük egy hátizsákban, kényelmesen és praktikusan eltárolható. A meglepetés kis szerszámkészletet is itt találjuk, ez megint egy szuper ötlet volt a gyártótól.

Az Ultra Bee-t az elektrorider is letesztelte Jeli Attilával összefogva, hogy igazán autentikus véleményt mondhasson róla.