SUR-RON YOUTH LIGHT BEE S
Nagy lépés a tiniknek
bemutatjuk a Sur-ron Youth Light Bee S-t

40KG

extrém könnyű kivitel

4H

gyors töltésgyorsan vissza az útra

220NM

maximális nyomatékakár 45% mászóképesség

Sur-ron Youth: Kiváló teljesítmény és kiváló manőverezhetőség

Hatalmas, 3000 W-os teljesítményt nyújt a Sur-ron Youth sport üzemmódban, maximális 220 Nm-es nyomatékkal, ezért könnyedén megbirkózik a terepviszonyokkal vagy trükközésekkel. A 17 hüvelykes kerék professzionális abroncsokkal, kiváló manőverezhetőséget biztosít.

A karcsúság ereje

A Sur-ron Youth az energia rendszerét a Light Bee X-től örökölte, szuper könnyű alkatrészekkel szerelt, speciális tervezésű egy villahidas, 17″-es kerekekkel, 58-as fogaskerékkel. Ez a motor egy könnyített Ligh Bee a fiatalabb ridereknek!

A Sur-ron Youth különleges hidas első villával 

Külön a Light Bee S számára tervezett villa, 550mm hosszúság, 150mm rugóúttal, állítható visszacsillapítás, hogy minden körülmények között a legjobban szolgáljon, legyen alattad bármilyen felület, dirt, trail, erdei utak vagy csak simán aszfalt.

Sur-ron által tervezett „Intersect TR” hátsó felfüggesztés

A Sur-ron cég által szervezett számos verseny tapasztalatából, valamint a kiértékelt adatok alapján a cég saját mérnökei tervezték meg ezt a himba rendszert. Ez egy különleges, több forgáspontú himba rendszer.

1250MM

Ultra rövid keréktávolság
Könnyű és fordulékony

220MM

Magas hasmagasság
a zűr elkerülésére

58T

Nagyobb fogaskeréknagyobb nyomaték

Élvezd a terepmotorozást a Sur-ron Youth nyergében

Kiváló hasmagasság és ultra rövid kerék távolság, a motor oda visz ahova csak akarod. Magabiztosságot biztosít bármilyen terepen. Az 58-as fogaskerék erőteljes nyomatékot ad, így mindössze annyi a dolgod, hogy húzd a gázkart és élvezd az erőt!