1.8S 

0-50km/h

3.6S

0-80km/h

520NM

nyomaték keréken

22.5KW

masszív erő

≥100KM

valós hatótáv (utcai körülmények között)

ASR + ABS

mindent a biztonságért ( az ABS opcionális )

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY & EGYEDI TERVEZÉS

A nagy szilárdságú vázszerkezet és a motorkerékpár ergonomikus kialakítása kizárólag a Storm Bee platformhoz, amely a merevség és a rugalmasság előnyeit is mutatja, szintén nagyban növeli a vezetési élményt. Az akkumulátorcsomag, az MCU és a motor kompakt háromrétegű elrendezése minimálisra csökkenti a rugózatlan súlyt, és kiegyensúlyozza a Storm Bee-t, a 45°-os kormányszög pedig javítja a manőverezést. Az egyedülálló 1430 mm-es tengelytáv lehetővé teszi a motor számára, hogy ne csak kiváló manőverezhetőséget és terepképességet biztosítson, hanem kiváló nagy sebességű stabilitást is elérve.

Storm Bee tolató mód

1. TURBÓ MÓD

Aktiváld a turbó üzemmódot! Ez a gomba extra energiát juttat a motorba a másodperc törtrésze alatt. Engedd szabad a Storm Bee legviharosabb oldalát!

2. TOLATÓ MÓD

Használatával könnyebb a menöverezés legyen szó városról vagy terepről. 

3. Készenléti jelző

Ha világít, akkor menetre kész a motorod!

4. ÁTTÉTEL ARÁNYA

A lánckerekek közötti átviteli arány 0,7 és 1,5 között állítható, így ha lecseréled a fogaskerekeket akkor utána állítva is a pontos sebességet kapod a kijelzőn. 

5. TELJESÍTMÉNYMÓDOK

• SPORT MÓD Ebben a fokozatban a Storm Bee még agresszívabb, itt élvezheted ki a Storm Bee teljes erejét.

• ECO MÓD Korlátozott erő, maximalizált hatótáv.

• ESŐ MÓD Jóval finomabb erőleadás, könyebb kezelhetőség. Akár a nedves aszfalton is a legjobb tapadást és kontrolt biztosítva.

6. ASR (Kipörgés gátló)

Bekapcsolva nem hagyja elforogni a kereket a talaj felett. Legyen szó extrém meredek letörésről, vagy szimplán az aszfalton motorozásról, biztos lehetsz benne, hogy a kerék tapadása folyamatos lesz!

ÁLLÍTHATÓ FELFÜGGESZTÉSRENDSZER

Külön ehhez a terepmotorhoz tervezve. Erőteljes 47mm-es fordított első villa 290mm-es rugóúttal. 

A hátsó lengéscsillapító 115mm-es úttal rendelkezik ami a Sur-ron által egyedileg a motorhoz hangolt felfüggésztésrendszerhez kapcsolódik, egyedileg az elektromos motorhoz hangolva.

A Sur-Ron Storm Bee motor 3 féle változatban kapható