Surron Light Bee X

Sport módban az akár 5 kW-ig terjedő erős teljesítmény és a 250 Nm-es kitörési nyomaték megkönnyíti az olyan készségek kezelését, mint az ugratás. Ezen kívül, a 19-es professzionális off-road kerekek soha nem akadnak el. 

SÚLY

CSAK 59 KG!

HATÓTÁV

70 KM

NYOMATÉK

220 NM

Ezt az elektromos terepmotort utcai trükközésre is használhatod! A Sur-Ron Light Bee X CITY (utcai változat) elektromos segédmotorkerékpár L1e uniós besorolással, az összes szükséges EU engedéllyel és felszereléssel rendelkezik, ezért segédmotorkerékpárként közúti forgalomba helyezhető.

Kalandozás magasfokon! A Sur-Ron Light Bee X SPORT elektromos motorkerékpár kifejezetten kalandozásra született. A természetes élőhelye az erdők, rétek és az enduró pályák. 

A tereppályákon és a városi közúti teszteken eltöltött több ezer alkalom után egy igazi többlengőkaros hátsó felfüggesztési rendszer került beépítésre. A megjelenése összhangban van a jármű teljes egészével, teljes szerkezetével, a lengéscsillapítót is az elektromos kerékpárok általánosságban jellemző paramétereihez igazították, így az abroncsok folyamatosan a legjobb tapadást tudják biztosítani.

A Light Bee a népszerű Sur-Ron Firefly modell továbbfejlesztett, erősebb változata.