LIGHT BEE S
Nagy lépés a tiniknek
bemutatjuk a Light Bee S-t

40KG

extrém könnyű kivitel

4H

gyors töltésgyorsan vissza az útra

220NM

maximális nyomatékakár 45% mászóképesség

Kiváló teljesítmény és kiváló manőverezhetőség

Massive 3000W power output on sports mode with maximum 220N.m torque, you could do wheelie or other stunt skill easily. 17-inch wheel with professional tires, gives you great maneuverability at all time.

Erőteljes 3000W-os teljesítmény sportüzemmódban, akár maximális 220 Nm-es  

A karcsúság ereje

Az energia rendszerét a Light Bee X-től örökölte, szuper könnyű alkatrészekkel szerelt, speciális tervezésű egy villahidas, 17″-es kerkű, 58-as fogaskerékkel. Ez egy könnyített Ligh Bee a fiatalabb ridereknek!

Különlegesen tervezett egy hidas első villával 

Külön a Light Bee S számára tervezett villa, 550mm hosszúság, 150mm rugóúttal, állítható visszacsillapítás, hogy mindenkörülmények között a legjobban szolgáljon, legyen az dirt, trail, erdei utak vagy simán aszfalt alattad.

Sur-ron általl tervezett „Intersect TR” hátsó felfüggesztés

Számos versenye tapasztalatból amit a cég rendezett és a kiértékelt adatok alapján a saját mérnökeivel megtervezve, bemutatjuk ezt a különleges több forgáspontú himba rendszert. 

1250MM

Ultra rövid keréktávolság
Könnyű és fordulékony

220MM

Magas hasmagasság
a zűr elkerülésére

58T

Nagyobb fogaskeréknagyobb nyomaték

Élvezd a rideot

Kiváló hasmagasság és ultra rövid kerék távolság, a motor oda visz ahova csak akarod. Magabiztosságot biztosít bármilyen terepen. Az 58-as fogaskerék erőteljes nyomatékot ad, így mindössze annyi a dolgod, hogy húzd a gázkart és élvezd az erőt!